Noor's FotoPage

By: Noor Yussoff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 26-Apr-2009 06:58 Email | Share | Bookmark

 
 
 
 
 
Kelmarin bawa yon yon pergi kem motivasi di kelab. Ramai juga yang hadir pada sessi itu. Noor pun hantar yon yon sebab sebelum ini memang tidak pernah menghadiri apa apa kem malainkan yang di anjurkan oleh pihak sekolah saja. Memandangkan upsr hanya tinggal beberapa bulan saja lagi.
Gambar kat bawah ini di ambil sekitar kelab.






Time nie dah habis sementara menunggu parent di ruang legar



Quote:

Azfa> insyalaah kita dapat berjumpa nanti. Hari itu memang saya nampak anak awak tapi tak sempat nak sapa sebab dah nak bermula .
Erin>...yelah sejak ada blog saya tak rajin bercerita kat sini tapi saya dah buat keputusan kat sini saya boleh berceloteh saja tapi kat blog tu khas untuk resepi , Apa macam ok tak hihi erin kalau saya kat penang nanti boleh tak saya jumpa awak.,,,,,nanti awak pm saja ye nbr phone .


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net