Noor's FotoPage

By: Noor Yussoff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Monday, 28-Apr-2008 10:35 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 14 photos...


Buat adik Noor yang kini sudah pun mengakhiri zaman bujang. Majlis berlangsung di rumah adik noor sebab kadi pun bersetuju nak adakan di rumah saja. Pada mulanya di jadualkan berlangsung di Masjid Seberang Jaya tapi akhirnya bertukar buat di rumah saja. Walaubagaimana pun dah selamat di ijab kabul tepat jam 11.30 pagi 19 Apr.
Majlis persandingan pulak akan di adakan pada 01 May nanti di Dewan saja.





Antara kek yang sempat noor buat


Masa gambar kek nie di ambil masih dalam kotak tak hias dengan bunga lagi...lepas tu dah lupa dak snap bila dah diap

Nie pulak sebahagian dari hantaran....








Quote:

MamaFami > Bukanya teror sangat nak save budjet
Zai > dah terlepas dah....
Nabialishad > Adik yang last kena lah try buat jugak tapi dah kata kat dia kalau tak ok,,,,kita makan saja.
Ida > Terima kasih....malulah kat sifu.....noor pun selalu melihat lihat deco sifu cantik sangat dan kemas noor buat tak berapa kemas masih serebeh lak
Mamasya > terima kasih
Fid > Salam perkenalan noor dah lawat pun nantilah kalau ada yang terpaut.


Thursday, 24-Apr-2008 03:39 Email | Share | | Bookmark

Lama jugalah Noor tak upload berita dapur ....sebab banyak kerja rumah yang harus di bereskan. Lagipun Noor sibuk menyediakan barangan hantaran ...tak pandai dan tak reti dalam bab menghias hias tapi Noor nak mencuba jugak.....sebab sebelah lelaki kata nak seringkas ringkasnya.
Dalam seminggu letih betul menyiaplan kuih muih serta kek hantaran.
Sedar sedar bila mamafami dah TAG kita. Aha....sebelum nie noor tak pernah kena permainan tag nie.,,,biru mukaku.

Terima kasih kerana memilihku. dan kapada empunya gambar nie..juga, sebab gambar nie cantik, natural dan lain dari bunga lain.




Quote:
This is another of those Linky Love game where you only have to tag 10 person in one post but still there is no actual limit (you can tag more if you want!). Once tagged, you have to copy paste the link in this post, and make them grow!

Do not delete any of the links and be honest to yourself!

************************************************************

BennyLiew, RamblingMoo, Mum & Kids In Wonderland, Judelittle, Our mini blogsphere, Rooms in My Heart, J@n!ce Ng, ChinNee, Jo-N, LadyJava's Lounge, Apples Of The Eyes, aNgRiAniWoRLd, persismutiara, my little family, LG a.k.a Lemongrass ,
McTa ,manje ,nitta,yatt, mat gebu

next

The lucky 7 person I am going to tag is
S_Shamen, Siti Azma, Sweet Bobo, Mak Lang, Kak Pah Sherry, Lizah Zakaria, Dayang....
(Dan, untuk senarai nama di atas, sudilah kiranya menerima gambar "Touch Of Nature" dari mat gebu untuk blog/fotopages anda..)

10 person i'm going to tag is
shima, jasmeen, yullina,soulha,elianas,rani, sabrina,zuhri, kak rinchan,umi-kal...dan sudilah kiranya menerima TOUCH OF NATURE dariku untuk mu wahai sabahat sekelian untuk ditepek di FP/blog memasing supaya dinding umah cantik berseri.

Mereka yang ku rasa sudi menerima (sudi tak sudi, kena terima jugak! Wakakaka) bunga kantan kembang mekar ini ialah.....

1. Erna
2. Kak Noor
3. Muna
4. Cak
5. Aimi
6. Kuchai
7. Mama Ca
8. Mummy Jam
9. Zakiah
10. Anna

Noor pulak nak tag siapa....emmm dah dapat
1. YangMazni
2.Madiha
3.ZaiKulim
4.Azfa
5.Hotchicmama
6.qamar81
7.cendawanliar
8.sofwat
9.Maklang Azie
10.Merpati66

Harap sudi kiranya..menyambut tag ini...meneruskan tradisi ....




Friday, 4-Apr-2008 07:00 Email | Share | | Bookmark




Malam ini keadaan di luar hujan masih turun renyai renyai...kat luar rumah. Seharian di rumah sempatlah menhabiskan saki baki kerja rumah yang tertunda. nasib baiklah kain di ampaian dah kering ,lagi pun esuk amirul dah mula cuti sekolah. Hujung minggu nie belum ada planning lagi hendak pergi kemana. Kalau hubby off day ada chance lah kita nak cuci mata kat shopping complex.



Ini adalah resepi yang ku ambil dari blog Mat http://tiffinbiru.blogspot.com/. Terima kasih Noor ucapkan buat Mat yang sudi berkongsi resepinya yang sedap nie
Selain dari nie sempat jugak prepare ikan goreng belah belakang..dan sayur kegemaran.







Thursday, 3-Apr-2008 02:17 Email | Share | | Bookmark





Bestnya pagi tadi sesudah subuh....nyaman saja terasa macam kat tanah tinggilah pulak. Sebelum ini panas terik hingga ke petang.
Pagi ini amirul setelah amirul ke sekolah ....hari ini tak di bekalkan makanan sebab dia nak beli saja.,jadi hanya air oren.....sunkis kotak le.
Sarapan Noor hari ini adala lebihan makanan semalam....sayang lah nak buang sebab tak sampai hati nak buang...lagi pun masih elok lagi.


Simple sangatlah ....tapi hari ini dah plan nak masak udang galah dan ikan belah belakang. Sekarang sambil mengupdate fp nie dok mencari sama resepi udang.Dah tak tau nak masak apa....janji bukan sambal tumis sebab anak noor dia dah boring lihat sambal ...tapi itulah yang kita suka.

]

Quote:

Zai> Tulah akak pun kalut juga tadi...tak perasaan pon. Thnaks for update ..apa apa pun entry akak suka jlan kat entry zai...banyak gambar


Saturday, 29-Mar-2008 09:29 Email | Share | | Bookmark

Lama juga dapur tak berasap....sebab nya kesihatan kurang memuaskan dan tak dapatlah dap update kan apa apa pon. Tapi sempat juga mengintai dapur kawan kawan lain. Best nya kalau noor dapat buat fondant yang cantik untuk hiasi kek....masaalah nya noor takut untuk cuba buat benda ini. Hari itu dah tanya kat kedai Sayang dia kata tak ada stok corn syrup lagi,,,,satu benda tak cukup lagi kena KIV dulu.
Hari ini kita makan simple saja....maklumlah baru baik. Dah jemulah makan nasi bungkus hari hari.









[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net